Voor wie?

Op dit moment coach ik mensen uit de volgende doelgroepen:

  1. Gedragsdeskundigen die professioneel werken met de ontwikkeling van anderen en nu aandacht willen voor de eigen innerlijke ontwikkeling en zelfzorg, zoals coaches, trainers, psychologen, orthopedagogen, leerkrachten, behandel- en teamcoördinatoren en hr-professionals;
  2. High-tech professionals die veelal specialist zijn op het eigen vakgebied, voor wie persoonlijk optreden, communicatieve vaardigheden en zelfzorg essentieel zijn, zoals projectmanagers, systeem-architecten, kwaliteits-engineers en onderzoekers;
  3. Overheidsprofessionals voor wie 'de klik' in de samenwerking, persoonlijk optreden en zelfvertrouwen cruciaal zijn voor succesvol functioneren, zoals projectmanagers, inhoudsdeskundigen op gebied van wet- en regelgeving en leidinggevenden die werkzaam zijn bij gemeenten, omgevingsdiensten en de rechterlijke macht.

    Mensen die werkzaam zijn in andere branches zijn ook van harte welkom. Bereidheid en een innerlijke motivatie om jezelf verder te ontwikkelen, zijn de sleutel tot succesvolle verandering.

Persoonlijke kracht

Werken aan je persoonlijke ontwikkeling staat centraal, bijvoorbeeld omdat je jouw functioneren en/of de kwaliteit van jouw leven wilt verbeteren. Aanleiding hiervoor kan zijn dat je op dit moment teveel stress ervaart en te weinig voldoening ervaart, of dat een specifieke (werk)relatie moeizaam verloopt. Het doel van individuele coaching is dat je weer in je kracht komt. Je ontwikkelt gedrag dat beter past bij wie je nu bent waardoor je meer voldoening zult ervaren, gezond functioneert en (meer) betekenisvolle relaties gaat krijgen.

De volgende stap

Je bent toe aan een volgende stap, maar weet nog niet welke dit is. Middels individuele coaching krijg je hier zicht op. Motto hierbij is: “Je hoeft niet ziek te zijn om beter te willen worden.’ Een volgende stap in je ontwikkeling kan gepaard gaan met een volgende stap in jouw loopbaan, maar dat hoeft niet.

Loopbaanbegeleiding

Soms zijn er momenten in een mensenleven waarbij je jezelf ‘opnieuw moet uitvinden’. In een individueel loopbaantraject onderzoek je wat jouw bestemming, drijfveren en talenten zijn, en welke eventuele belemmeringen hierbij in de weg zitten. Met begeleiding maak je een toekomstplan. Zo krijg je zicht op de stappen die nodig zijn om jouw doel te bereiken.

Relatiecoaching

Of het nu gaat om een werkrelatie, een persoonlijke of een liefdesrelatie, elke relatie is in wezen een spiegel. In sommige relaties kun je je verbaast, verongelijkt, gebruikt of onterecht bejegend voelen. Dat kan heftige emoties oproepen. Als je merkt dat je emoties de overhand nemen en verlangt naar meer rust en balans in de relatie, zou relatiecoaching wel eens iets voor jou kunnen zijn.