Persoonlijke kracht

Werken aan je persoonlijke ontwikkeling staat centraal, bijvoorbeeld omdat je jouw functioneren en/of de kwaliteit van jouw leven wilt verbeteren. Aanleiding hiervoor kan zijn dat je op dit moment teveel stress ervaart en te weinig voldoening ervaart, of dat een specifieke (werk)relatie moeizaam verloopt. Het doel van individuele coaching is dat je weer in je kracht komt. Je ontwikkelt gedrag dat beter past bij wie je nu bent waardoor je meer voldoening zult ervaren, gezond functioneert en (meer) betekenisvolle relaties gaat krijgen.

De volgende stap

Je bent toe aan een volgende stap, maar weet nog niet welke dit is. Middels individuele coaching krijg je hier zicht op. Motto hierbij is: “Je hoeft niet ziek te zijn om beter te willen worden.’

Relatiecoaching

Of het nu gaat om een werkrelatie, een persoonlijke of een liefdesrelatie, elke relatie is in wezen een spiegel. In sommige relaties kun je je verbaast, verongelijkt, gebruikt of onterecht bejegend voelen. Dat kan heftige emoties oproepen. Als je merkt dat je emoties de overhand nemen en verlangt naar meer rust en balans in de relatie, zou relatiecoaching wel eens iets voor jou kunnen zijn.

Loopbaanbegeleiding

Soms zijn er momenten in een mensenleven waarbij je jezelf ‘opnieuw moet uitvinden’. In een individueel loopbaantraject onderzoek je wat jouw drijfveren en talenten zijn, en welke eventuele belemmeringen hierbij in de weg zitten. Met begeleiding maak je een toekomstprofiel. Hiermee krijgt je zicht op nieuwe mogelijkheden en de stappen die hiervoor nodig zijn.